BETALING

Vi tilbyr to betalingsløsninger. Du kan enten betale med ditt eget kort og nettbanken, eller du kan betale med Pay Pal. 

Med eget kort

Dersom du velger å betale med eget kort vil du bli bedt om å legge til kortdetaljer for så å bekrefte kjøpet i din nettbank. Dette gjøres med BankID, BankID på mobil, eller andre løninger banken din skulle tilby. 

Pay Pal

PayPal er verdensledende på nettbetalinger og gjør kjøpere og bedrifter i stand til å sende og motta penger via nettet. PayPal har registrerte kontoer i  over 202 land og områder. PayPal godtas av forhandlere overalt, både på eBay og andre steder.

PayPal beskytter betalingskortopplysningene dine med svindelforebygging og sikkerhetssystemer som er ledende i bransjen. Når du bruker PayPal, blir ikke den økonomiske informasjonen din delt med forhandleren.

Zarina tar forbehold

om at det kan forekomme avvik i lageret. Dette er fordi at vi for tiden har samme lager i fysisk butikk som i nettbutikk. Vi gjør alt vi kan for å holde lageret oppdatert, men tar forbehold om at avvik kan forekomme. Dette gjelder spesielt i salgstider. Dersom noe slikt skulle oppstå får du som kunne selvfølgelig full refusjon og vi beklager at dette er en mulighet. 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e