top of page

BETALING

Vi tilbyr to betalingsløsninger. Du kan enten betale med ditt eget kort og nettbanken, eller du kan betale med Pay Pal. 

Med eget kort

Dersom du velger å betale med eget kort vil du bli bedt om å legge til kortdetaljer for så å bekrefte kjøpet i din nettbank. Dette gjøres med BankID, BankID på mobil, eller andre løninger banken din skulle tilby. 

Pay Pal

PayPal er verdensledende på nettbetalinger og gjør kjøpere og bedrifter i stand til å sende og motta penger via nettet. PayPal har registrerte kontoer i  over 202 land og områder. PayPal godtas av forhandlere overalt, både på eBay og andre steder.

PayPal beskytter betalingskortopplysningene dine med svindelforebygging og sikkerhetssystemer som er ledende i bransjen. Når du bruker PayPal, blir ikke den økonomiske informasjonen din delt med forhandleren.

Zarina tar forbehold

om at det kan forekomme avvik i lageret. Dette er fordi at vi for tiden har samme lager i fysisk butikk som i nettbutikk. Vi gjør alt vi kan for å holde lageret oppdatert, men tar forbehold om at avvik kan forekomme. Dette gjelder spesielt i salgstider. Dersom noe slikt skulle oppstå får du som kunne selvfølgelig full refusjon og vi beklager at dette er en mulighet. 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e
bottom of page