top of page

OM OSS

Historie

Duoen Elin og Monica har begge lang erfaring innen klær og mote. Elin startet sin motekarriere i 1974 hos Follestad i Lillestrøm og ble raskt innkjøpsansvarlig. Etter oppstart av Follestad Fashion Club på Strømmen i 1991 startet mor og datter som henholdsvis butikksjef og assisterende butikksjef, og fra 1992 var de begge medeiere. Her jobbet de med kundebehandling av kvinner som var ute etter klær og sko av høy kvalitet.

 

I 2000 ønsket Elin og Monica å satse for seg selv.  Den italienske motebransjen setter kvalitet først, noe Elin og Monica ønsket å videreføre i sin egen satsning. I 2001 etablerte de Zarina, som på italiensk betyr «den enestående kvinne» - noe Elin og Monica ønsker å få alle til å føle seg ved å tilby klær og sko av kvalitet samt service fra øverste hylle.

Visjon

Elin og Monica har alltid utfylt hverandre, og grunnet deres relasjon har de kunnet relatere seg til ulike stiler og kvinner. Elin har en klassisk stil og er tro mot de grunnleggende, gode plaggene som er laget av materialer med høy kvalitet. Monica bringer det noe mer sporty og trendy inn i bildet. De to sammen gjør Zarina til en butikk med funksjonelle, kombinerbare klær som kan følge en kvinne gjennom hele hennes liv. Målet er å gi kundene en klassisk garderobe, som lett kan kombineres med trendy elementer.

 

Selv om Zarina har praktisert sin visjon i snart 20 år er det stadig nye ting som må læres. Butikken har alltid vært en virksomhet som tar samfunnsansvar og har alltid levert varer med lang levetid. Likevel rettes blikket i økende grad mot miljøvennlighet i takt med at stadig flere klesplagg blir bærekraftige.

Zarina ser frem til minst 20 år til med fantastiske kundeopplevelser!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e
bottom of page