top of page

Et feiende, flott, nytt eventyr!


Først og fremst vil jeg bare si et stort HEI(!) til dere alle sammen!
Hei og velkommen til Zarinas nye nettbutikk. Det er utrolig morsomst og gledelig med all den fantatsiske feedbacken vi har fått på siden vår etter at vi lanserte nettbutikk for første gang på lørdag.
Nettbutikken er fremdeles under oppbygging og det vil stadig bli nye og flere varer tilgjenglig, så følg med titt og ofte. Det kommer stadig nyheter og nå går vi varmere tider i møte, det vil si masse deilige, fine og flotte plagg som må på plass i vår og sommergarderoben.
I tillegg til å ha nettbutikk vil vi også på denne nettsiden være tilstedet for dere i stor grad. Jeg, Stine, kommer til å være deres flittige skribent og det vil dukke opp innlegg om stylingtips, trender, stiler og masse mer.


De siste to årene har jeg vært så heldig å få ta del i Zarina´s herlige verden. Gjennom de siste årene har jeg laget ulike nyhetsbrev som vi har sendt ut i vår kundeklubb, vært med på å arrangere kundekvelder og bidratt med ymse stylingtips, photoshoots med mer. Jeg er utdannet journalist fra Journalisthøgskolen i Oslo og har jobbet freelance for ulike mote magasiner med oppdrag i både inn- og utland. I tillegg er jeg utdannet motekonsulent og har jobbet en god del med styling og photoshoots. Jeg har en brennende interesse for mote, trender, styling, skriving og muligheten for å kunne hjelpe deg med å finne deg selv i plaggene du velger. Klær og mote skal være gøy. Det skal være lekent og inspirerende. Hver dag skal være en drøm og ingenting er bedre enn å stå i klesskapet sitt og tenke; "Å, i dag vil jeg ha den..., med den og den!" , i stedet for "Å! Jeg har ingenting å ha på meg"! Det er kun fantasien som setter en stopper for deg og vi kan alle tørre å være litt mer oss selv, også i klesveien. På Zarina har vi noe for alle og jeg gleder meg til å kunne inspirere nettopp deg!
Følg med i slutten av uken.... Det kommer et nytt innlegg med tips og inspirasjon til vårgarderoben.

133 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e
bottom of page