top of page

Salgsfavorittene du vil elske!

Ny uke, nye muligheter. Og denne uken viser jeg deg mine favoritter på salg! Vi har 50% på mange av mine skatter. Husk å vær rask, sikre deg det du vil ha.
Helt klart mitt valg av bluseskjorte denne våren. Med lekre detaljer på et casual snitt kan du bruke denne perlen både til hverdags og til fint. Den går like fint til jeans som til skinnbukse. Skjørt eller over en shorts på varmere dager. 50%.


En rød blazer må vi alle ha i klesskapet. Den spriter opp et ellers ganske enkelt antrekk. Denne varianten er lang, stilig og elegant. Gjør seg fint over et helt antrekk i for eksempel sort eller hvitt. (Jeg ville valgt hvitt på grunn av tiden vi går inn i) Klink til med et par lekre pumps eller høyhælte sandaler så har du en tidløs og trendy look. Og dere; 50%! (Få plagg igjen).Strikk må vi ha året rundt. Vi bor tross alt i Norge. Så selv en varm sommerdag kan bli til en kjølig sommerkveld. Vi har mange varianter på 50%. Dette er noen av mine valg! Litt farge, litt nøytralt. En strikket, kort jakke som du ser på de første to bildene kan du slenge over alt. Over sommerkjolen, jumpsuiten, skjørtet, buksen. Virkelig alt. Deilige stoffer, mykt, varmt og godt. Vi elsker strikk!
Lekker kåpe! Den er heller ikke så veldig tykk. Føles veldig lett på kroppen, så den kan brukes hele våren. Behagelig, vårlig farge. Passer til både pent og til casual. 50%. Kun to igjen!
En av mine store hit og must haves hver vår er de lette kjolene. Denne er intet unntak.

Hva er vel mer vårfølelse enn en kort, løs og ledig blomsterkjole? Sprek men samtidig et rolig print. Style med høye boots så får du en chic look. 50% på kjolen og på bootsene. Bootsene har vi kun et par igjen.
Vi gleder oss til å se dere i butikken!


(Jumpsuiten og sandalene jeg har på meg på fler av bildene har vi også. Dette er nyheter og ikke på salg)

124 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e
bottom of page