top of page

Trend alarm....; En bukse - tre stiler!


Våren har virkelig meldt sin ankomst og vi har lenge lengtet etter å gå i lettere og ledigere klær. Hva er vel da bedre å anskaffe seg enn denne herlige culotten fra SAND Copenhagen.


Culotten har virkelig kommet tilbake i motebildet. I sesong etter sesong ser vi denne trendy 3/4 dels buksen gjøre ny entré. Denne våren er intet unntak og har du ikke en culotte i klesskapet er det virkelig noe du burde investere i. Velger du en beige variant som denne culotten har du en bukse med kvalitet og tidløshet. Videre ned skal jeg vise dere tre ulike stiler du kombinere med buksen. Dette viser hvor allsidig den er og at den virkelig kan brukes til alt. Culotten får du kjøpt i nettbutikken; 3596 Dori A Flared.

Stil 1: Trendy chic

New York/London style. Er du av den lekne typen er det kun fantasien som

kan sette en stopper for deg! I min verden kan alt kombineres og jeg elsker å stå i

klesskapet og mikse og matche. I dette antrekket har jeg valgt høye statement boots

(vi har fått fler størrelser inn i butikken nå- husk at disse selges fort ut). Skoene er

komfortable og kule, passer veldig godt hvis du vil dekke leggene litt mer til på de

kaldere vårdagene. Som overdel har jeg valgt en kul, laidback t-skjorte fra by Malene Birger

og over har jeg slengt en kjole som jeg har kneppet opp hele veien. En røff skulderveske og

et par tøffe, store, grønne solbriller (vi har noen få igjen) spriter opp antrekket. Er du enda litt mer vågal legger du til mer tilbehør som store øredobber og en hatt (mine egne).
Stil 2: Klassisk rockDenne stilen er en sikker vinner. Er du av den mer trygge typen er dette et sikkert ess. Komfortabelt, enkelt, stilrent, tøft og chic på samme tid. Jeg elsker denne stilen. Du får være tidløs og kul på en og samme tid. Til culottene har jeg valgt en røff, rocka t-skjorte. Du kan velge å ha den ned eller knytte den opp for en lettere, sommerligere og tøffere stil. Over har jeg min absolutte favoritt skinnjakke fra Dante (vi har noen igjen i sort) Den er myk, behagelig og passer til alle anledninger. Til antrekket har jeg valgt sneakers. Et par hvite er noe alle må ha i vår-sommer garderoben. Hvite sneakers er en hit hver vår. For å rocke opp antrekket litt mer har jeg valgt solbriller og skjerf i Leo print (noen få igjen) og en liten, lett skulder konvolutt veske som får plass til det viktigste. Mønstermiks gir et lekent preg på antrekket.


Stil 3: Romantisk


Sist men ikke minst må vi legge til den romantiske stilen. Hva er vel mer vårlig og sommerlig enn en deilig, søt bluse og åpne sko. Vakkert, delikat og stilrent. Et antrekket du kan bruke til både fest og hverdags. Kanskje dette er 17-mai antrekket ditt? Åpne sandaler som er behagelige å gå i. Rosa er så klart mine favoritter (men de kommer også i andre farger). Blusen er en rykende fersk nyhet i butikken og ikke nøl med å skaffe deg den. Blusen har et lekkert blomsterprint (typisk vår), voalang armer og en knytning øverst i halsen. En lett, liten veske med farge som går igjen i skoene er i et søtt antrekk helt klart å foretrekke.206 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e
bottom of page