top of page

Be Comfy!Vi er inne i en veldig spesiell tid. Hverdagen er snudd opp ned og nye rutiner må skapes. Noen har blitt lærere for egne barn, noen har blitt hjemmestudenter, noen har hjemmekontor. Vi holder oss rett og slett mest hjemme. Men en ting trenger vi ikke å la gå til grunne, til tross for denne noe annerledes hverdagen. Og det er deg selv!  


Hvordan du føler deg og hvordan du kler deg sier noe om hvordan du legger planen for dagen. Vi iZarinahar selv stort fokus på å føle oss vell også i disse dager. Og tro det eller ei folkens..., når antrekket er på plass, du steller deg og føler deg fresh... Ja, da blir kanskje ikke dagen fullt så kjedelig likevel. Sjekk ut antrekkene våre. Kle deg komfortabelt, men med stil... og føl deg helt uovervinnelig! 


Vi går en deilig vår i møte. En av vårens store trender er ton-i-ton og liknende varme sandfarger i et og samme antrekk. En lys beige kashmir genser er et must i alle klesskap og en helt sikker comfy vinner i disse dager. Den kan du kombinere med alt fra chinos, joggebukse, olabukse, skjørt eller over en kjole.Kashmir genserne kommer i ulike farger. Her er det bare å velge og vrake i deilige vårfarger eller klassiske farger som varer evig. Chinos fra Part Two er en herlig kombo til kashmir. Både hvit og beige er tidløse farger som passer til alt og ikke minst til hjemmekontoret. Du kan også kombinere med joggebuksen vår eller en deilig, myk shorts hvis du er av den varme typen.Det kan fort hende du må en tur på butikken til tross for at du stort sett holder deg hjemme. Hvorfor ikke bare rocke butikk runden uten å måtte gjøre så mye mer enn å bare være kul? 

Sleng skinnjakken fra Dante over den deilig joggedressen vår fra Arnie Says og ta på deg vårens desidert største skohit fra Pavement. Disse bootsene er å spote overalt om dagen og er virkelig noe å investere i denne våren. Vi på Zarina tar myndighetenes råd på alvor. Vi har innført en rekke tiltak i vår butikk for at du skal føle deg trygg mens du handler hos oss. Vi har følgende rutiner:


* Vi begrenser antall kunder i butikken samtidig

* Kontinuerlig vasking gjennom hele dagen

* Holder minimum 1 meters avstand

* Oppfordrer alle til å betale med kort

* Vi har håndrens stående tilgjengelig for kunder

* Ha gjerne på hansker under besøket88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e
bottom of page