top of page

Sol, sommer og bobler!

Solen varmer på himmelen, vi har nakne legger og stråhatter. Dagene er lengre og kveldene varmere. Det er ingen annen tid på hele året hvor boblene smaker like godt. En herlig unnskyldning for å bare kunne dresse seg opp til en helt vanlig lørdag som ikke er vanlig lørdag likevel. Vi skal nemlig på champagnelunsj!Hvordan kle seg til en champagnelunsj?

Har vi først muligheten til å stæsje oss opp litt så vil vi jo gjerne det. Spesielt etter denne corona tiden der hovedantrekket har vært hjemmekontor/comfy style!

Vi har mange varianter å by på og noe for enhver smak. Enten du liker den søte stilen, den mer elegante varianten eller trendy, chic så hjelper vi deg så du blir klar for fasjonable tider.Luftig og lett

Lette, deilig sommerkjoler får vi aldri nok av. - Gult er kult! Og gult er sommer. Denne gule kjolen fra Part Two har en behagelig, tilhørende underkjole og et ledig, transparent stoff i ytterste kjole. Du kan stramme inn kjolen i midjen slik du selv ønsker. Slik blir kjolen nett og pen på. Kjolen har detaljer i sølv, som gjør den like fin til champagnelunsj som til et bryllup. Hvite sandaler er en sikker vinner til gult. Også lys beige/nude er fin farge til gultoner.

- Den hvite kjolen fra Notes de Nord er løs, ledig og helt fantastisk i stoffet. Søte detaljer som gir et romantisk uttrykk. Hvis du ønsker en nettere versjon av kjolen kan du sette et belte i livet. Eller du kan kjøre kjolen slik den er og velge lave sandaler for å få et hverdagsantrekk.Flower power eller romantisk hvitt?

- Omslagskjolen fra Second Female er den ultimate sommerkjolen. Den er i et lett og ledig stoff, samtidig som den er elegant og tidløs. Dette er en kjole du kan bruke år etter år. De morsomme fargene spriter opp antrekket og det er gøy å kombinere med freshe pumps eller sandaler i knalle farger som oransje, rosa, gult eller rødt. Selvom det er mye farger og mønster i kjolen er det heller ingenting i veien for å kombinere med en mønstret veske slik som denne fra Malene Birger. Men gjerne da i litt roligere toner, spesielt hvis skoene er knæsje.

- Det hvite settet fra Notes de Nord er et high waist skjørt sammen med en kort blusetopp. Settet er romantisk, søtt men samtidig trendy og litt annerledes. Antrekket kan du kombinere med både hæler og flate sandaler. En stråveske for skikkelig sommerlook eller en clutch/city veske for en mer elegant versjon. Toppen kan du også bruke til en high waist jeansshorts for en mer sporty, casual look.


Rosa er livet

Sandalene fra Pavement er desidert sommerens store investering. Disse sandalene går til alt. Rosa sandaler går virkelig til alt. På fler av antrekkene våre ser dere disse, og det er fordi vi rett og slett elsker de. De er fantastisk gode å gå i og spriter opp ethvert antrekk. Sandalene har vi også i sort.

- Hvit Pia Tjelta kjole i superbehagelig stoff. Vi er simpelthen forelsket i denne kjolen. Romantisk, søt, lett og komfortabel.

- Bluse og skjørt fra Second female, i samme stoff som omslangskjolen.Klær gjør deg glad

Føler du deg fresh blir alt en lek. Kos deg med gode venner i digge antrekk.

- En enkel hvit t-skjorte kombinert med et fancy, flagrende skjørt fra Neo Noir med rosa sko og rosa veske. Kombiner med store solbriller og evt lave sandaler hvis du vil ned på bakken. P.S. Hvit t-skjorte er en soleklar vinner hvis du vil ha et mindre stift antrekk.

- Stoffet på klærne har også mye og si på hvordan uttrykk du gir. Dette fasjonable settet fra Sofie Shnoor får til tross for klassiske linjer en kulere look fordi stoffet er mykt og litt tykkere. Det er stretchy og komfortabelt og kan minne litt om joggestoff. Dress det opp med et midjebelte fra Co´coture og stilig veske/sko for en chic look.


Matchy match

Dette antrekket taler for seg selv! You just gotta lov it!

Leo skjørt og gul genser fra Notes de Nord.


252 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


photo lab
photo lab
Nov 10, 2020

veldig interessant blogg. Takk for at du delte nyttig informasjon. Jeg elsket det. Med temaet i bakhodet vil jeg dele bloggen min om hvordan man gjør motefotografering riktig. Jeg forventer tilbakemelding da det er mye informasjon om dette emnet https://fixthephoto.com/fashion-photography.html

Like
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • black-envelope-illustration-gmail-icon-e
bottom of page